Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΛΑΚΑΚΗ (ΦΩΤΟ)

Με τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ Παύλου έγινε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Δοξάτου. 

Σήμερα λοιπόν Σάββατο 30/08/2014, μέσα σε πλήθος κόσμου και με όλους τους εκλεγμένους και μη, υποψηφίους των εκλογών της 18ης & 25ης Μαΐου, τελέστηκε στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο νέο δημαρχιακό κτήριο στο Καλαμπάκι, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Δήμου Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων που εκλέχθηκαν από όλους τους συνδυασμούς. 

Εκτός από τους πολλούς απλούς δημότες του Δήμου Δοξάτου, το παρόν δώσανε και αρκετοί επίσημοι καλεσμένοι όπως ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ κ.Δημήτριος Κυριαζίδης, ο βουλευτής επικρατείας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και Περιφερειακός Σύμβουλος Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ.Τέρενς Κουίκ, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δράμας κ.Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παγγαίου κ.Φίλιππος Αναστασιάδης,  ο απερχόμενος Δήμαρχος Παρανεστίου κ.Νίκος Καγιάογλου ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπακίου και νυν εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Χρήστος Γεωργιτσόπουλος και πλήθος εκλεγμένων Δημοτικών συμβούλων και φίλων του Δημάρχου Δημήτρη Δαλακάκη από τον Δήμο Δράμας και άλλους Δήμους της Ελλάδος.

Στο τέλος της ορκωμοσίας πήραν τον λόγο, δίνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό, με την σειρά που εμφανίστηκαν οι κ.κ. Κυριαζίδης Δημήτρης, Τέρενς Κουίκ, Αργύρης Πατακάκης και βέβαια ο νέος Δήμαρχος μας, Δημήτρης Δαλακάκης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Νέος Δήμαρχος μας ανέφερε ότι από την προσεχή δευτέρα ξεκινά πολύ και σκληρή δουλειά και στο τέλος στάθηκε στο ρόλο της οικογένειας όπου ανήκουν πλέον όλοι οι δημότες του Δήμου Δοξάτου.

Στο πλευρό του Δημάρχου μας καθ' όλη την διάρκεια της τελετής ήταν η σύζυγός του Κέλλυ και η μητέρα του κ.Καλλιόπη.  

Όλος ο κόσμος στην συνέχεια κεράστηκε από τον πλούσιο "μπουφέ" που στήθηκε έξω από την αίθουσα με γλυκίσματα, αναψυκτικά και χυμούς.  

Πενταετής θητεία της δημιουργικής ομάδας, που με την αγάπη του κόσμου και τη συνεργασία όλων των φορέων μπορεί να δώσει πνοή αισιοδοξίας και πραγματικής ευημερίας στον όμορφο τόπο μας! Γένοιτο!









































ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου