Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΔΟΞΑΤΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο των εκδηλώσεων της Πανήγυρης, στο Δοξάτο.
Οι εκδηλώσεις είχανε πλούσιες δραστηριότητες να δώσουν προς τους Δημότες του Δοξάτου αλλά και των επισκεπτών από τα γειτονικά χωριά και πόλεις.

Χορευτικά, παρελάσεις αλόγων, ιπποδρομίες, ζουρνάδες, παιδικά παιχνίδια, και άλλα πολλά που ήταν τοποθετημένα κατά μήκος του πεζόδρομου, δώσανε το δικό τους χρώμα στις 2 βραδιές και παρέσυραν τον κόσμο σε δύο ξέφρενες βραδιές με πολύ κέφι και διασκέδαση.
Την παρουσία του και τις 2 μέρες στο Δοξάτο έδωσε ο συνδυασμός μας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δοξατου κ. Δαλακάκη Δημήτριο.
Ο αγαπητός όπως αποδείχθηκε στο κοινό Δημήτρης, ήρθε σε επαφή με πολλούς ψηφοφόρους των επερχόμενων εκλογών και το μήνυμα που έδωσε και απαίτησε όλος αυτός ο κόσμος ήταν η ανάγκη για την "Ανατροπή" αλλά παράλληλα και την "Δημιουργία" στον Δήμο μας. Τον Δημήτρη Δαλακάκη τον συνοδεύανε και τις 2 βραδιές το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων του Δοξάτου καθώς επίσης και υποψήφιοι από τα Κύργια, τον Άγιο Αθανάσιο, την Φτελιά και το Καλαμπάκι.
Ο συνδυασμός μας στην διάρκεια των ιπποδρομιών έδωσε χορηγία στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου συμβολικό ποσό ενίσχυσης. Το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου Δοξάτου ευχαρίστησε προσωπικά τον Δημήτρη Δαλακάκη για την προσφορά του και την παρουσία του στις Ιπποδρομίες. Μετά το τέλος των αγώνων προτάθηκε και έγινε απονομή από τον Υποψήφιο Δήμαρχο μας η παράδοση του 1ου βραβείου της κούρσας των 1000 μέτρων.
Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στο διήμερο των εκδηλώσεων του Δοξάτου.
















































"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ". 
Δημήτριος Δαλακάκης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου