Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΟΜΙΛΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟ (12-05-2014)

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι πρώτες ομιλίες - συναντήσεις του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Δοξάτου, Δημήτρη Δαλακάκη στις 2 Δημοτικές Κοινότητες του Νεροφράκτη και της Αγίας Παρασκευής.


Ο κόσμος ήταν αρκετός και ζεστός. Στα μάτια αυτού του κόσμου με που βιώνουν τα τελευταία έτη από την νυν Δημοτική Αρχή, και στην αρχή ήταν διστακτικοί νομίζοντας ότι τους μιλά ένας ακόμη Υποψήφιος της σειράς, που ήρθε για να τους πείσει να τον ψηφίσουν.

Όταν όμως από την αρχή, ακούστηκε ο μεστός και ανθρώπινος λόγος του Δημήτρη Δαλακάκη, ένας λόγος με απλές κουβέντες της καθημερινότητας καταλάβανε ότι κάτι αλλάζει. Η συνάντηση ήταν πολύ ζωντανή και άγγιξε όλους τους παρευρισκομένους που ακούγανε προσεκτικά και "απορροφούσαν" κάθε λέξη του.

Αργότερα το βράδυ έγινε συνάντηση με τους φορείς και συλλόγους της Τοπικής Κοινότητας Καλαμπακίου. Εκεί μέλη των Δ.Σ. των φορέων του τόπου, ανέπτυξαν όλα τα προβλήματα που έχει ο καθένας ξεχωριστά και ακούστηκαν και πολλά παράπονα. Η Δημήτρης Δαλακάκης δεν σταμάτησε στο χθες και έκανε τις προτάσεις του και κατέθεσε και τις θέσεις του Συνδυασμού και τον τρόπο ενίσχυσης των φορέων μόλις θα αναλάβει ως νέα Δημοτική Αρχή.











"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου