Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Στην διάθεση των Δοξατινών, των δημοτών του ευρύτερου Δήμου Δοξάτου και του συνδυασμού μας, έθεσε τον εαυτό της η κα. Αλεξίου Ελένη. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα εξαιρετικό άρθρο "καθόδου" της υποψηφιότητας της και ένα σύντομο βιογραφικό.



"Γεννήθηκα στο ΔΟΞΑΤΟ το 1969. Σύζυγός μου είναι ο Χατζηδημητρίου Χρήστος και είμαι μητέρα τριών παιδιών, του Αριστομένη ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΙ Λάρισας του Νικόλα μαθητή Λυκείου Δοξάτου και του Ιάσωνα του Βενιαμίν της οικογένειας. Εργάζομαι στο Νοσοκομείο της Δράμας ως νοσηλεύτρια στο καρδιολογικό τμήμα. 
Από τον Αύγουστο του 2013 ζούμε στο Δοξάτο μετά από μια περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Ζούμε στο τόπο που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε. 
Παρατηρούσα και συζητούσα τόσα χρόνια για τα προβλήματα αλλά και για τις δυνατότητες του Δήμου και μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία με τον Δημήτρη Δαλακάκη να βοηθήσω ενεργά. Πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών. Τέλος πιστεύω ότι ο Συνδυασμός "Δημιουργική Κίνηση για την Ανατροπή" απαρτίζεται από αξιόλογα άτομα, μια ομάδα υπό τον Δημήτρη Δαλακάκη η οποία θα δώσει μια νέα πνοή στον Δήμο."


Ονοματεπώνυμο : Αλεξίου Ελένη

Έτος γέννησης : 1969

Κατοικία : Δοξάτο Δράμας


Σπουδές : Σχολή Νοσηλευτών.


Επάγγελμα : Νοσηλεύτρια Γεν. Νοσ. Δράμας

Κινητό Τηλέφωνο : 6947446408



Καλή επιτυχία Ελένη.


"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ". 
Δημήτριος Δαλακάκης 


Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου