Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΜΠΕΝΑΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Στην διάθεση των κατοίκων του Καλαμπακίου, των δημοτών του ευρύτερου Δήμου Δοξάτου και του συνδυασμού μας, έθεσε με το παρακάτω δελτίο τύπου ο κ. Μπενάζης Ευάγγελος τον εαυτό του, στα κοινά του τόπου μας. Διαβάστε το εξαιρετικό κείμενο της "καθόδου" του ως υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Δοξάτου και ένα σύντομο βιογραφικό του.



"Γεννήθηκα στην Αγία Παρασκευή Δράμας, είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Λυκοπούλου και  κατοικώ στο Καλαμπάκι .Έχω δύο παιδιά τον Μιχάλη 17 ετών & τον Χρήστο 13.

Αγαπητοί Συνδημότες
Ο θεσμός της πολιτικής στις μέρες μας (όχι άδικα) έχει απαξιωθεί, παρόλα αυτά, κάποιος θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για την αλλαγή αυτού του κλίματος!

ΈΤΣΙ
Η ανανέωση, η διαφάνεια και η αξιοκρατία που είναι οι βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία κάθε Δημοτικής Αρχής είναι πρωτεύων στόχος μας!


ΩΣΤΟΣΟ
Πώς μπορούν να γίνουν όλα αυτά από «επαγγελματίες» Δημοτικούς Συμβούλους , οι οποίοι έχουν στερέψει ιδεών – οραμάτων και προσδοκούν μόνο στις υλικές απολαβές!. Που προβάλουν τα δικά τους «Θέλω» πάνω από τις ανάγκες και το συμφέρον του Δήμου μας!.

ΓΙ ’ΑΥΤΟ
Ø  Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε Νέα  Σωστά και Καταξιωμένα άτομα (αν μη τι άλλο Καθαρά Πρόσωπα) που θα Νοικοκυρέψουν  τα του Δήμου και θα  μας εκπροσωπήσουν επάξια ,  κρατώντας σταθερή επικοινωνία με τους δημότες καθ' όλη την διάρκεια της  θητείας τους, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά μας προβλήματα.

Ø  Με Όραμα, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα σας ζητώ να με επιλέξετε ως τον δικό σας Δημοτικό Σύμβουλο. Σας υπόσχομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και καθημερινά θα βρίσκομαι δίπλα σας αγωνιζόμενος για το κοινό καλό και την προκοπή του αγαπημένου τόπου μας.  
Ø  Με σταθερή πίστη και αφοσίωση στην, Διαφάνεια, στην Ενότητα και στην Δημιουργικότητα, σας καλώ να Προχωρήσουμε όλοι μαζί, για έναν ανθρώπινο, σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο ΔΟΞΑΤΟΥ,  με νέο Δήμαρχο τον Δημήτρη Δαλακάκη καταξιωμένο και δημιουργικό:

ΟΠΟΤΕ
Έπειτα από ώριμη σκέψη και κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης  αποφάσισα να είμαι συνοδοιπόρος του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Δαλακάκη  στις  Εκλογές  για τον Δήμο Δοξάτου".

Ονοματεπώνυμο : Ευάγγελος Μπενάζης 

Πατρώνυμο : Μιχαηλ

Ημερομηνία γέννησης : 24/03/1970

Κατοικία : Καλαμπάκι  Δράμας

Σπουδές:   Πτ. Μηχανικός Ηλεκτρολόγος, Έχω Πιστοποίηση  στον τομέα της Ηλιακής και Αιολικής Ενέργειας από το Ισπανικό Πανεπιστήμιο CAMILO  HOSE  JELA , και είμαι σε Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών MASTER  In  Management of Water Resources in Mediterranean.

Επάγγελμα: Μηχανικός Ηλεκτρολόγος Δημ. Υπάλληλος (Γ.Ν.Δράμας) 
Κινητό Τηλέφωνο : 6932819245



Καλή επιτυχία Βαγγέλη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. 
Δημήτριος Δαλακάκης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου