Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Στην διάθεση των κατοίκων του Κεφαλαρίου, του ευρύτερου Δήμου Δοξάτου και του συνδυασμού μας, έθεσε τον εαυτό του ο κ. Πολύδωρος Παγώνης. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα εξαιρετικό κείμενο για την κάθοδό του όπως μας το έστειλε αυτούσιο και ένα σύντομο βιογραφικό του.






Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

«Σε αυτές τις κρίσιμες εποχές που διανύουμε, οι νέοι αυτού του δήμου, πρέπει να έχουμε ενεργό και δραστήριο ρόλο μέσα στη κοινωνία μας. Πιστεύω πως σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις πολιτικές μας ιδεολογίες και να ψηφίσουμε πρόσωπα - ανθρώπους που έχουν ψυχικά αποθέματα και γνώσεις για να υπηρετήσουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και το συμφέρον του Δήμου Δοξάτου.
Να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα αφουγκραστούν τον παλμό της τοπικής κοινωνίας, που θα αφουγκραστούν την γερουσία, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και παν απ΄ όλα, την νεολαία του τόπου μας. Ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν και δεν θα εξυπηρετήσουν τα μικροσυμφέροντα των λίγων, αλλά αντίθετα, θα έχουν το θάρρος και την τόλμη να συγκρουστούν μαζί τους.
Ανθρώπους που με όλες τους τις δυνάμεις, να έχουν όρεξη να προσφέρούν στο τόπο μας, Ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν με όλους τους συνδημότες και να επιδιώκουνε να λύσουνε στο ακέραιο τα προβλήματα του τόπου μας και να πραγματοποιήσουνε με έργα τις ιδέες που έχουμε όλοι μαζί και που σίγουρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την μορφή του δήμου μας.
Ανθρώπους που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό, ότι δεν προέρχονται από πολιτική οικογένεια ή πολιτική ενασχόληση, οι οποίοι δεν κουβαλάνε τσουβάλια σταυρών, δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, ούτε εραστές της καρέκλας και το κυριότερο, δεν διψάνε για εξουσία! Αντιθέτως…. είναι οι απλοί άνθρωποι όπως εσείς, με τα ίδια ακριβώς προβλήματα, με τις ίδιες ακριβώς ανησυχίες, είναι οι συνδημότες μας.».

Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη δυνατότητα που μου δίνετε να διατυπώσω τις ιδέες και τις προτάσεις μου σχετικά με τις προκλήσεις και το αύριο του Δήμου μας. Στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης - αυτό που με ώθησε να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Δοξάτου, με το Συνδυασμό "Δημιουργική Κίνηση για την Ανατροπή", οδήγησαν ποικίλοι λόγοι. Πρώτα απ’ όλα, είναι τα πιστεύω ενός νέου ανθρώπου όπως είναι ο Δημήτρης Δαλακάκης και όλων των υποψηφίων. Προσωπικά εμπιστεύομαι τον άνθρωπο Δημήτρη Δαλακάκη και το όραμα του για τον Δήμο μας. Φρέσκιες ιδέες, πολιτική με όραμα και διαφάνεια, είναι οι αρχές του Συνδυασμού, οποίες τον διακρίνουν και με τις οποίες πορεύεται και θα πορευτεί για ποιοτική και κοινωνική αναβάθμιση του Δήμου μας σε κάθε γωνιά του.

Έπειτα είναι, ότι πιστεύω ακράδαντα πως διανύουμε μία περίοδο πολιτικής «ανανέωσης» σε τοπικό επίπεδο. Διεξάγεται ένας πρωτοφανής διάλογος, στον οποίο οι νέοι πρέπει να δηλώσουν «παρών». Έχει έρθει η ώρα για τη νέα γενιά να συνδιαμορφώσει τις τύχες της, με την ενεργή συμμετοχή της στη λήψη αποφάσεων πάνω σε μία σειρά θεμάτων που αφορούν ολόκληρη την τοπική κοινωνία μας.
Συνεπώς, η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει συμβολική χροιά: Οι νέοι δεν πρέπει απλά να ασκούμε κριτική αλλά να είναι και διατεθειμένοι να αναλάβουνε ευθύνες, το βάρος των οποίων μπορεί να μην τους αναλογεί αλλά τους επηρεάζει άμεσα.

Γι’ αυτό λοιπόν θέτω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, αφενός μεν για να προσφέρω στον τόπο μας, το κατά δύναμιν, με βάση τις σπουδές, τις εμπειρίες, τις ιδέες και το όραμά μου και αφετέρου δε για να αναλάβω ευθύνες μετέχοντας στις δημοκρατικές διαδικασίες, παραμερίζοντας την όποια προσωπική αγανάκτηση και δυσαρέσκεια για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σε κυβερνητικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

"Αλλάζοντας τον Δήμο αλλάζουμε τις ζωές μας"



Ονοματεπώνυμο :  Παγώνης Πολύδωρος

Πατρώνυμο:  Λεωνίδας

Έτος γέννησης : 1968

Τόπος γέννησης : Κεφαλάρι

Σπουδές/Ειδικότητες: Διοίκησης Οικονομίας, Διεθνές Διαχείριση Επιχειρήσεων & Έργων Ενέργεια.

Επάγγελμα : Ειδικός Αναπτυξιακός Σύμβουλος





Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Ζηρνόβαλη και έχει δύο παιδία ηλικίας 9 και 6 χρονών. Παιδί του απόδημου ελληνισμού, δεύτερης γενιάς, μεγάλωσε στο εξωτερικό, με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διατελέσει διευθύνον Σύμβουλος σε διαφορές διεθνές εταιρείες του εξωτερικού, σε καινοτόμους τομείς, όπως της ενέργειας, της ρομποτικής και των λογισμικών εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ειδικός Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων καινοτόμων έργων στον τομέα της ενέργειας, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.


Καλή επιτυχία Πολύδωρε.



"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ". 
Δημήτριος Δαλακάκης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου