Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Στην διάθεση των κατοίκων του Δοξάτου, των δημοτών του ευρύτερου Δήμου Δοξάτου και του συνδυασμού μας, έθεσε τον εαυτό του ο κ.Παπαθεμελής Ιωάννης. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα αναλυτικό άρθρο για την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές και το πλήρες βιογραφικό.






"ΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ
Προτεραιότητα η παραμονή των νέων στον τόπο τους με την παροχή πληροφοριών – ευκαιριών να εργαστούν σ’ αυτόν. Όποια πόλη η χωριό δεν μπορεί να «κρατήσει» τους νέους αργά ή γρήγορα μαραζώνει και σβήνει.
Φροντίδα για τους ηλικιωμένους που μόχθησαν για τον τόπο τους, με δημιουργία και ενίσχυση δομών βοήθειας και περίθαλψης.
Τακτοποίηση των οικονομικών του Δήμου, ώστε να γίνει λειτουργικός και παραγωγικός και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους δημότες.
Ενίσχυση όλων των παραγωγικών δυνάμεων του Δήμου, με έμφαση στον αγροτικό τομέα.
Αποτελεσματική άσκηση των αρμοδιοτήτων στους τομείς παιδείας και πολιτισμού, ώστε να αναδεικνύονται οι ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα του Δήμου και να προωθούνται δράσεις που συνδέονται με την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα στο Δοξάτο το 1959 από αγρότες γονείς (πατέρας μου ο Παπαθεμελής Άγγελος και μητέρα μου η Χριστοδούλα Στοΐλη – Σπούρτα).
Μένω στο Δοξάτο, παντρεμένος με τη δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου, Χουκιαρίδου Παρασκευή. Είμαι πατέρας του αστυνόμου Παπαθεμελή Άγγελου και του πτυχιούχου Παιδαγωγικού Τμήματος Παπαθεμελή Νίκου.
Φοίτησα στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Δοξάτου.
Έχω σπουδάσει στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και στο Τμήμα Δασοπονίας Δράμας του ΤΕΙ Καβάλας.
Μετεκπαιδεύτηκα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, στο Μαράσλειο Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο αντικείμενο των Νέων Τεχνολογιών και τη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών.
Εργάζομαι ως Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο νομό Δράμας τα τελευταία 11 χρόνια.
Εργάστηκα ως Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Αν. Μακεδονίας Θράκης για μια πενταετία, ως Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Δράμας και ως δάσκαλος μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο Ειδικό Σχολείο και στα Τμήματα Ένταξης των Δημοτικών σχολείων του ν. Δράμας.
Ασχολούμαι με θέματα τοπικής ιστορίας, συμμετέχοντας σε πανελλαδικά και τοπικά συνέδρια πανεπιστημίων και φορέων με δημοσιεύσεις στα σχετικά βιβλία-πρακτικά. Μέλος της επιτροπής για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού τοπικής ιστορίας Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Έχω διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου τη διετία 2011-2013.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  6938773038




Καλή επιτυχία Γιάννη.


"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ". 
Δημήτριος Δαλακάκης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου