Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΒΑΤΣΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Αλέξανδρος ΒατσάληςΣτην διάθεση των κατοίκων του Καλαμπακίου, των δημοτών του ευρύτερου Δήμου Δοξάτου και του συνδυασμού μας, έθεσε με το παρακάτω δελτίο τύπου ο κ. Βατσάλης Αλέξανδρος τον εαυτό του, στα κοινά του τόπου μας. Διαβάστε το κείμενο της "καθόδου" του ως υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Δοξάτου και ένα σύντομο βιογραφικό του.

“Γεννήθηκα στη Δράμα το 1968 από Θρακιώτες γονείς. Ο πατέρας μου Βατσάλης Ιωάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Αθανάσιο και η μητέρα μου Παναγιωτοπούλου Μαρία στην Αγία Παρασκευή.

Από το 1994 διατηρώ τεχνικό γραφείο ασκώντας το επάγγελμα του διπλωματούχου μηχανολόγου μηχανικού. Το 1996 απέκτησα το πτυχίο του εργολήπτη δημοσίων έργων.

Έχω εκτελέσει αρκετά δημόσια και ιδιωτικά έργα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δοξάτου (Αγία Παρασκευή, Άγιος Αθανάσιος, Κεφαλάρι, Δοξάτo, Κύργια, Βαθύσπηλο, Πηγάδια, Αγορά). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων αυτών ήρθα σε επαφή με συνδημότες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων.

Στις συζητήσεις μαζί τους διαπίστωσα ότι ήταν διάχυτη η ανάγκη να προκύψει μια νέα δημοτική αρχή που να την χαρακτηρίζει το ήθος, η διαφάνεια, η γνώση και η τεχνοκρατική αντίληψη. Κυρίως, όμως, να διακρίνεται για την ισχυρή πολιτική βούληση στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

Συστρατεύθηκα με την παράταξη "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Δημήτρη Δαλακάκη γιατί πιστεύω ότι πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια ευελπιστώντας, με την ψήφο των συνδημοτών μας, να μου δοθεί η δυνατότητα να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας”.

Ονοματεπώνυμο :  Βατσάλης Αλέξανδρος

Πατρώνυμο : Ιωάννης

Έτος γέννησης : 1968

Κατοικία : Άγιος Αθανάσιος Δράμας

Επάγγελμα : Μηχανολόγος Μηχανικός

Κινητό Τηλέφωνο : 6984470451

e-mail:
vatsalis@teemail.gr

Facebook.: Αλέξανδρος Βατσάλης 



Καλή επιτυχία Αλέξανδρε.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. 
Δημήτριος Δαλακάκης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου